Vores menuer

Mad til bryllup, konfirmation og andre gode fester

Uanset om du er på udkig efter mad til dit bryllup, en konfirmation, en reception eller noget helt fjerde, så leverer Kok Omega god, veltilberedt mad, som giver jeres gæster en mindeværdig fest.

Kok Omega står for hjemmelavet mad fra bunden, der vil give dig og dine gæster en unik smagsoplevelse. Vi er udlærte kokke, der er stolte over at tilberede lækre menuer af friske råvarer – i stedet for at åbne bøtter og dåser.

Vi tror på catering med omtanke. Vi bruger kød fra Himmerland, så det ikke bliver sejlet den halve klode rundt før tilberedningen. Frugt, grønt og fisk bliver købt på dagen, for friske råvarer giver ganske enkelt den bedste smagsoplevelse for jer og den bedste samvittighed for os.

 

Mad ud af huset som du vil have det

Vores menuer er forslag baseret på det, vi erfaringsmæssig ved hitter hos vores kunder.  Har I ønsker til særlige retter, forslag til tilbehør eller andre ændringer, så finder vi sagtens ud af det – så længe vi kan stå inde for kvaliteten.

Som en del af menuerne kan vi også sagtens tage hensyn til særlige ønsker eller behov. Vi har en række menuforslag til f.eks. diabetikere, allergikere, vegetarer og veganere, så jeres fest bliver en succes for alle gæsterne.

Vi leverer i hele Østjylland, fra Randers til Vejle og Aarhus til Viborg.