Vores bryllupsmenu til jeres store dag
Her er vores forslag på jeres bryllupsmenu.
Her har vi sammensat en bryllupsmenu, som vækker lykke hos brudeparret og såvel yngre som ældre gæster. For er der én ting, der kan gøre en god bryllupsfest bedre, så er det god mad lavet af dygtige kokke i godt humør.
Vores menusammensætning er baseret på vores erfaringer af hvad gæsterne sætter stor pris på. Har I ønsker til særlige retter eller forslag til tilbehør, så lytter vi gerne og kommer med yderligere forslag og inputs, så jeres menu bliver lige som I ønsker det.
Bryllup – Forret (tallerkenanrettet)
Laksebombe med mascarpone creme og krydderurter i selskab med argentinske saltvandsrejer, stenbiderrogn, blomme cherrytomater, napolitanosalat, spæde spire, samt dildolie og sprøde hjemmebagte flutes.
Bryllup – Hovedret (fadserveret) x 2
- Helstegt Dansk oksemørbrad fra Himmerland.
- Kartoffellasagne med friske krydderurter.
- Råmarinerede grøntsager med basilikumpesto og peanuts.
- Saute af østers hatte med ristede hvidløgs crunch og bacon.
- Jordskokkechips med havsalt.
- Balsamico – Rødvinssauce.
Bryllup – Dessert (tallerkenanrettet)
Kombi iskage med vaniljeis, mango sorbet og kraftig chokoladekage i selskab med eksotisk frugt og syrlig hindbær coulis.
Natmad 1 (buffet)
Thai karrysuppe med kokos, fersken, galanga, kyllingestykker, urter og sprøde hjemmebagte flutes.
Natmad 2 (buffet)
Trekant Sandwich i 2 varianter, med fyld efter eget valg:
- Evt. kylling, bacon, karrydressing, sprød iceberg, tomat.
- Tunsalat med rødløg, majs og salat.