Buffet – mad ud af huset
Forslag på vores mest solgte og roste buffeter
Der er rig mulighed for at flytte rundt på de forskellige retter i buffeterne hvis I ønsker dette. Retterne kan både køres som ren buffet eller en kombination, så forret og dessert anrettes på tallerken og hovedretten på buffet.
Har I andre ønsker står vi klar med idéer og inspiration og byder gerne på en kop kaffe og en snak om jeres ønsker.
Har I behov for en kok til jeres arrangement klare vi også dette, prisen afhænger af det bestilte antal couverter.
Buffet 1
Forret
Ovnbagt laksemousse med frisk spinat, peberfrugt og purløg, anrettet på spæde salater med en syrlig limecreme, langtidshævet flutes og smør.
Hovedret
- Dansk kalvefilet fra Himmerland med fyld af svampe bacon saute
- Unghanebryst i grov ratatouille.
- Kartoffellasagne med friske krydderurter.
- Råmarinerede rustikke grøntsager med basilikum pesto og ristede peanuts.
- Tropisk napoli salat med kokoschips – ananas – æbler – abrikos – tranebær – jordbær.
- Kalve skysauce.
- Ciabattaflutes.
Dessert
Kærnemælks panna cotta med kiwispejl, friske hindbær og chokolade crunch.