BUFFET

Buffet – mad ud af huset

Forslag på vores mest solgte og roste buffeter
Der er rig mulighed for at flytte rundt på de forskellige retter i buffeterne hvis I ønsker dette. Retterne kan både køres som ren buffet eller en kombination, så forret og dessert anrettes på tallerken og hovedretten på buffet.
Har I andre ønsker står vi klar med idéer og inspiration og byder gerne på en kop kaffe og en snak om jeres ønsker.
Har I behov for en kok til jeres arrangement klare vi også dette, prisen afhænger af det bestilte antal couverter.

mad-ud-af-huset-aarhus-3
mad-ud-af-huset-aarhus

mad-ud-af-huset-aarhus-2

Buffet 1

Forret
Ovnbagt laksemousse med frisk spinat, peberfrugt og purløg, anrettet på spæde salater med en syrlig limecreme, langtidshævet flutes og smør.

Hovedret

  • Dansk kalvefilet fra Himmerland med fyld af svampe bacon saute

  • Unghanebryst i grov ratatouille.

  • Kartoffellasagne med friske krydderurter.

  • Råmarinerede rustikke grøntsager med basilikum pesto og ristede peanuts.

  • Tropisk napoli salat med kokoschips – ananas – æbler – abrikos – tranebær – jordbær.

  • Kalve skysauce.

  • Ciabattaflutes.

Dessert
Kærnemælks panna cotta med kiwispejl, friske hindbær og chokolade crunch.

Pris for denne menu
Kr. 298,- pr. couvert. inkl. levering.

 

Buffet 2

Forret
Serano skinke med cantaloupe melon, feldsalat, fintsnittede forårsløg, basilikums mayo, hertil serveres parmesan chips, langtidshævet flutes og smør.

Hovedret

  • Dansk oksefilet fra Himmerland stegt med hvidløgspesto.

  • Kalkunbryst i flødelegeret tomatsauce med frisk timian.

  • Grov bulgursalat med grillet peber, gulerod, kørvel og persille.

  • Broccolisalat med bacon, fintsnittede porre og peanuts.

  • Hjertesalat med mango, brød croutons, cherrytomater, mormor dressing.

  • Foccacie brød med tomat, smør.

Dessert
Chokolade fondant med appelsinsorbet, mandel crunch og citronmelisse.

Pris for denne menu
Kr. 325,- pr. couvert. inkl. levering.

Shares
Share This