Vi leverer mad til jeres firmafest eller reception

Hvad enten I vil forkæle jer selv og kollegaerne til en firmafest, eller I vil diske op med noget godt til en reception, så kan Kok Omega levere en spændende menu. Det er lækker mad, der er let at håndtere uanset om gæsterne cirkulerer eller har faste pladser. Se nedenfor hvad vi tilbyder til firmafest / reception og kontakt os endeligt med jeres egen ideer og ønsker.

Forslag på frokostbuffet

  • Kies lourin tærter med spinat, skinke, bacon og cheddar.
  • Græske deller med oregano, hvidløg, tomatsauce og persillecreme.
  • Urte kartoffelsalat med bla. forårsløg, peberfrugt, kørvel og paprika.
  • Spyd med parmaskinke, cantaloupemelon, grillede artiskokker.
  • Basilikums marineret rustikke grøntsager med ristede græskarkerner og peanuts.
  • Langtidsbagte tomater med frisk timian, lime og verdens bedste feta.
  • Hjemmebagte flutes, smør.

Pris for denne menu: 198,- pr. couvert.

Receptionsmenu

  • Vol au vent med fyld af røget lakserillette og friske krydderurter, lime.
  • Vitello tonnato a kalvefilet fra himmerland, bagte cherrytomater og stilk capers.
  • Mini tærter med hvidløgsmarinerede tigerrejer, ærtepure med mascarpone og dild.
  • Chorizo med cantaloupemelon og pesto af basilikum.
  • Mozzarella på spyd med stilk tomater og syltede rødløg.
  • Artiskok hjerter vendt med persille pesto, chili og hvidløg, sprød bacon.
  • Oste gratineret carbonara med oregano.
  • Grillet peberfrugt på spyd med oliven og balsamico syltede løg.
  • Langtidshævet flutes med græskarkerner.

 

Dessert ( El clasico )

Citrontærte med brændt marenges og friske hindbær.

Pris for denne menu: 298,- pr. couvert.

Skræddersyet løsning

Ønsker I at ændre i en af vores faste menuer er vi altid parat til at tage dialogen. På siden Buffet kan I se eksempler på andre menuer.
Er der behov for mad til vegetarer, veganere og folk med allergi, så laver vi det gerne.